Se coace dovleacul in cuptor pana devine moale.
Se coace dovleacul in cuptor pana devine moale. Se curata legumele de coaja, se apala si se taie rondele. Se pune legumele taiate si curatate intr-o oala, se adauga dovleacul copt, ciupercile,sofranul si apa sau supa de pui. Se pune capac si se fierbe pana legumele sunt patrunse si se zdrobesc usor. Se da oala deoparte si cu un mixer vertical se pasireaza bine legumele. Se adauga smantana pentru gatit, untul, sare si piper. Se mai trece pentru ultima oara cu mixerul prin supa pana totul devine o masa cremoasa. Se gusta iar daca mai este necesar se mai adauga sare. Se serveste calda, dupa preferinte cu crutoane, ulei aromatizat, sau mix de seminte.
Eu am folosit pentru decor, seminte de negrilica, frunze de menta si seminte de rodie.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii