Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii ai taiem in bucatele mai mici decit cartofii si dovleacul deoarece fierb mai greu).pulpa o spalam taiem in doua si punem peste legume(daca doriti puteti sa-i dati pielea jos).adaugam si firicelele de partunjel sare si acoperim cu apa.cind incepe sa fiarba luam spuma si adaugam uleiul de masline. ai punem capacul la oala si lasam 25 minute la foc mijlociu.Apoi scoatem carnea pe o farfurie si lasam sa se raceasca putin.legumele le scoatem si le mixam adaugind din zeama ramasa in oala pina cind ne iese o crema grosuta.punem in farfurii.scoatem carnea de pe oase si adaugam in mijlocul cremei.pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii