autor:

Alice85

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crema de dovleac

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
* 1 pulpa de pui*1 bucata dovleac(200 gr)*3 morcovi mijlocii*4-5 cartofi*citeva fire patrunjel*4 linguri ulei de masline*sare. .

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii ai taiem in bucatele mai mici decit cartofii si dovleacul deoarece fierb mai greu).pulpa o spalam taiem in doua si punem peste legume(daca doriti puteti sa-i dati pielea jos).adaugam si firicelele de partunjel sare si acoperim cu apa.cind incepe sa fiarba luam spuma si adaugam uleiul de masline. ai punem capacul la oala si lasam 25 minute la foc mijlociu.Apoi scoatem carnea pe o farfurie si lasam sa se raceasca putin.legumele le scoatem si le mixam adaugind din zeama ramasa in oala pina cind ne iese o crema grosuta.punem in farfurii.scoatem carnea de pe oase si adaugam in mijlocul cremei.pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Deliciu cu crema de dovleac copt

Deliciu cu crema de dovleac copt

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul pana se intaresc ca bezeaua, galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Torturi
Tort cu crema de dovleac

Tort cu crema de dovleac

Piureul de dovleac se prepară cu 4 - 5 ore înainte sau chiar cu o zi înainte. Dovleacul se spală,

15 voturi    9 comentarii
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Ori cu carne ori fara carne este buna oricum.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      E foarte gustoasa aceasta reteta dar eu aleg intotdeauna calea cea mai simpla...ceapa,usturoi,dovleac si branza!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Este tare gustoasa...Eu o prepar fara carne mereu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • * 1 pulpa de pui*1 bucata dovleac(200 gr)*3 morcovi mijlocii*4-5 cartofi*citeva fire patrunjel*4 linguri ulei de masline*sare. .

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu vinete si piept de pui