autor:

Alice85

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crema de dovleac

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
* 1 pulpa de pui*1 bucata dovleac(200 gr)*3 morcovi mijlocii*4-5 cartofi*citeva fire patrunjel*4 linguri ulei de masline*sare. .

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o olicica(cu presiune) toate legumele curatate spalate si taiate in bucatele mici(morcovii ai taiem in bucatele mai mici decit cartofii si dovleacul deoarece fierb mai greu).pulpa o spalam taiem in doua si punem peste legume(daca doriti puteti sa-i dati pielea jos).adaugam si firicelele de partunjel sare si acoperim cu apa.cind incepe sa fiarba luam spuma si adaugam uleiul de masline. ai punem capacul la oala si lasam 25 minute la foc mijlociu.Apoi scoatem carnea pe o farfurie si lasam sa se raceasca putin.legumele le scoatem si le mixam adaugind din zeama ramasa in oala pina cind ne iese o crema grosuta.punem in farfurii.scoatem carnea de pe oase si adaugam in mijlocul cremei.pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Supa crema de dovleac cu praz si cartofi

Dovleacul se curata de coaja, se indeparteaza semintele si se taie felii mici. Se pune dovleacul

5 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de dovleac

Supa crema de dovleac

Dovleacul, rosiile si ardeiul se fac pasta cu ajutorul robotului cu lama in forma de S. Se adauga

7 voturi    6 comentarii
15 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Ori cu carne ori fara carne este buna oricum.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      E foarte gustoasa aceasta reteta dar eu aleg intotdeauna calea cea mai simpla...ceapa,usturoi,dovleac si branza!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Este tare gustoasa...Eu o prepar fara carne mereu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • * 1 pulpa de pui*1 bucata dovleac(200 gr)*3 morcovi mijlocii*4-5 cartofi*citeva fire patrunjel*4 linguri ulei de masline*sare. .

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Piept de rata gotica cu sos de afine