autor:

Alice85

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crema de dovlecel

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
*1 dovlecel*1 morcov(eu nu am avut si nu i-am pus)*2 cartofi*1-2 triunghi de brinza topita*75 gr bacon (cubulete)*1 rosie*sare*ulei de masline 4 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Taiem dovlecelul ,morcovul si cartofii in cubulete, ai spalam si-i punem intr-o olicica de 5 litri sub presiune (merge si normala)Adaugam rosia taiata in 4 ,acoperim cu apa .Punem sare si lasam sa fiarba.Luam spuma si punem uleiul si capacul la oala .Lasam la foc 25 minute(daca oala este normala 35 minute).Apoi scoatem toate legumele si le mixam impreuna cu brinza topita si jumatate din bacon adaugind zeama daca este necesar.trebuie sa ramina crema grosuta.punem pe farfurii si presaram cu baconul ramas.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovlecel cu somon

Supa crema de dovlecel cu somon

Se curata cartofii si dovleceii si se taie cuburi. Se incinge ulei si se calesc ceapa si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam marunt. Rosiile le

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Cred ca este foarte gustoasa...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Foarte buna!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Aceasta reteta o fac si eu destul de des...numai ca eu adaug ceapa,usturoi si branza.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Asa este .f gustoasa violette......mersi Cely si Valentina.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Imi place cred. Chiar e interesanta reteta

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Interesanta reteta! Cred ca e si gustoasa....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • *1 dovlecel*1 morcov(eu nu am avut si nu i-am pus)*2 cartofi*1-2 triunghi de brinza topita*75 gr bacon (cubulete)*1 rosie*sare*ulei de masline 4 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Lucia (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Spetzofai