autor:

Alice85

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crema de dovlecel

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
*1 dovlecel*1 morcov(eu nu am avut si nu i-am pus)*2 cartofi*1-2 triunghi de brinza topita*75 gr bacon (cubulete)*1 rosie*sare*ulei de masline 4 linguri.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Taiem dovlecelul ,morcovul si cartofii in cubulete, ai spalam si-i punem intr-o olicica de 5 litri sub presiune (merge si normala)Adaugam rosia taiata in 4 ,acoperim cu apa .Punem sare si lasam sa fiarba.Luam spuma si punem uleiul si capacul la oala .Lasam la foc 25 minute(daca oala este normala 35 minute).Apoi scoatem toate legumele si le mixam impreuna cu brinza topita si jumatate din bacon adaugind zeama daca este necesar.trebuie sa ramina crema grosuta.punem pe farfurii si presaram cu baconul ramas.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovlecel cu somon

Supa crema de dovlecel cu somon

Se curata cartofii si dovleceii si se taie cuburi. Se incinge ulei si se calesc ceapa si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Cartofi copti cu camembert si mac

Cartofi copti cu camembert si mac

1. Se incinge cuptorul la 180°C.Se pun bucatile de cartofi intr-un bol, se toarna 1 lingura ulei

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Cred ca este foarte gustoasa...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Foarte buna!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Aceasta reteta o fac si eu destul de des...numai ca eu adaug ceapa,usturoi si branza.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Asa este .f gustoasa violette......mersi Cely si Valentina.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Imi place cred. Chiar e interesanta reteta

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Interesanta reteta! Cred ca e si gustoasa....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • *1 dovlecel*1 morcov(eu nu am avut si nu i-am pus)*2 cartofi*1-2 triunghi de brinza topita*75 gr bacon (cubulete)*1 rosie*sare*ulei de masline 4 linguri.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Lucia (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Orez prăjit cu ou și legume