Intr-o tigaie se prajesc fulgii de soia cu pudra de migdale, amestecand continuu, timp de 3 minute. Atentie sa nu se arda!
In blender se pun tofu, zeama de lamaie si zaharul. Se mixeaza bine. Se adauga migdalele si fulgii de soia si se mixeaza din nou. Daca preparatul este prea gros se mai adauga putin lapte de soia si se mixeaza in continuare.
Crema obtinuta se pune in boluri si da la rece.
Este un preparat foarte gustos si sanatos pentru copii,dar si pentru cei in varsta, mai ales doamnele care sunt la menopauza.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii