Se curata ceapa,se taie rondele si se caleste in putin ulei.Se adauga rosiile taiate si sucul din conserva,dar si o cana si jumatate de apa.Se lasa sa fiarba,apoi se ia de pe foc si se paseaza.
Intr-o alta oala se pun la fiert dovlecelul,morcovul si telina taiate rondele,impreuna cu orezul.Dupa ce au fiert,se strecoara,se paseaza si se amesteca cu supa de rosii.Se condimenteaza cu sare si piper.Se mai lasa putin pe foc,apoi se pune patrunjelul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii