Crema de sparanghel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Crema de sparanghel

Ingrediente

  • 600 g sparanghel
  • un cartof fiert
  • o ceapa
  • 500 ml supa de legume
  • 4-5 linguri smantana
  • 40 g unt (sau 3-4 linguri ulei de masline)
  • sare

Mod de preparare

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati sparanghelul si mai lasati 1-2 minute, amestecand mereu. Adaugati cartoful taiat bucati si supa de legume calda, sarati si fierbeti inca 10 minute amestecand din cand in cand. Puteti scoate 4 varfuri de sparanghel pentru ornat iar restul mixati cu un blender pana devine o pasta, adaugati smantana, sare si mai fierbeti pentru 2-3 minute. La final puneti varfurile de sparanghel si serviti crema calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise