Ingrediente
600 g sparanghel, un cartof fiert, o ceapa, 500 ml supa de legume, 4-5 linguri smantana, 40 g unt (sau 3-4 linguri ulei de masline), sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Ingrediente
600 g sparanghel, un cartof fiert, o ceapa, 500 ml supa de legume, 4-5 linguri smantana, 40 g unt (sau 3-4 linguri ulei de masline), sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010
Merita incercata !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010
Foarte buna!
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Este ceva nou pentru mine! Am sa incerc si eu aceasta reteta, banuiesc ca e fff buna!
Redusa
30 min
2 voturi
constanta proca (Chef de cuisine)
Merita incercata !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
Gustoasa si sanatoasa...Si noua ne place foarte mult...
Catalina (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
In locul supei de legume am pus un cubulet de knorr in 500 ml apa calda si a iesit super bun.