autor:

Catalina

» » Supe de legume

Crema de sparanghel

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
600 g sparanghel, un cartof fiert, o ceapa, 500 ml supa de legume, 4-5 linguri smantana, 40 g unt (sau 3-4 linguri ulei de masline), sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati sparanghelul si mai lasati 1-2 minute, amestecand mereu. Adaugati cartoful taiat bucati si supa de legume calda, sarati si fierbeti inca 10 minute amestecand din cand in cand. Puteti scoate 4 varfuri de sparanghel pentru ornat iar restul mixati cu un blender pana devine o pasta, adaugati smantana, sare si mai fierbeti pentru 2-3 minute. La final puneti varfurile de sparanghel si serviti crema calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

SUPA - CREMA DE SPARANGHEL

Sparanghelul se curata, se spala si se taie in bucati mari. Se opresc cateva capete cu floare , care

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Supa crema de sparanghel cu crumbel de bacon si crema de ou

Am spalat sparanghelul si l-am taiat in bucatele cam de circa 2 cm fiecare lasand intregi partile

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte buna!

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Este ceva nou pentru mine! Am sa incerc si eu aceasta reteta, banuiesc ca e fff buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      Gustoasa si sanatoasa...Si noua ne place foarte mult...

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

      In locul supei de legume am pus un cubulet de knorr in 500 ml apa calda si a iesit super bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g sparanghel
  • un cartof fiert
  • o ceapa
  • 500 ml supa de legume
  • 4-5 linguri smantana
  • 40 g unt (sau 3-4 linguri ulei de masline)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu iaurt si pere

Prajitura cu iaurt si pere

Perele se taie felii și se stropesc cu zeama de lămâie. Topiți untul și lăsați-l sa se răcească.

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu zdrente