Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati sparanghelul si mai lasati 1-2 minute, amestecand mereu. Adaugati cartoful taiat bucati si supa de legume calda, sarati si fierbeti inca 10 minute amestecand din cand in cand. Puteti scoate 4 varfuri de sparanghel pentru ornat iar restul mixati cu un blender pana devine o pasta, adaugati smantana, sare si mai fierbeti pentru 2-3 minute. La final puneti varfurile de sparanghel si serviti crema calda.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii