Ingrediente
125 g de zahar pentru caramelizat, , 5 oua intregi,, 5 linguri de zahar, , 1 litru de lapte, , 3-4 pachetele de zahar vanilinat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
497 voturi
Mod de preparare
Intre timp se amesteca 5 linguri de zahar cu 5 oua intregi, zaharul vanilinat iar apoi cu laptele.
Aceasta compozitie se toarna in vasul cu zahar caramelizat si se da la cuptor, incins in prealabil, la foc mediu, cam 40-45 de minute.
Se pune la rece si se serveste cu frisca, cu fructe sau simpla, dupa preferinta.
alexandra , 01 martie 2010
ffffff buna........felicitari!!
mihela , 12 decembrie 2009
mi-a iesit super !!!! mi ales cu miez de nuca
andutzyka (Maestru bucatar) , 21 noiembrie 2009
am incercat retzeta si e super e usor ci bun:) :P
Monica , 17 noiembrie 2009
La aceasta reteta eu mai adaug stafide sau miez de nuca.Miezul de nuca se ridica deasupra si astfel iese mai gustoasa. Un alt ingredient miraculos care se poate adauga este putina esenta de rom. in acest caz nu se mai adauga zahar vanilat si reteta va iesi mai aromata. Pofta buna
betty , 07 octombrie 2009
Prea mult zahar pentru mine ... cu 5 oua inca nu am incercat , la inceput faceam cu 8, apoi cu 6 si urmeaza sa fac si cu 5. Am vazut retete si cu 4 oua ..prob sunt oua gigant.
Amalia , 06 septembrie 2009
A iesit super!
Florina , 24 august 2009
Mi-a iesit foarte gustoasa!!...ms!
ionutz>>> , 18 iulie 2009
Super mi-a iesit superbuna!
nicoleta lacatus (Chef de cuisine) , 24 mai 2008
la fel stiu si eu reteta as mai adauga insa ca vasul cu compozitia se pune la cuptor in alt vas cu apa ptr. o crema mai fina.