autor:

emadina

» » Spume si creme dulci

crema delicioasa de post

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 octombrie 2009

Ingrediente
1 avocado taiat cubulete, 2 banane taiate rondele, 1 lingura nuca de cocos, 1 lingura fistic macinat, 1 lingura suc de portocale, 100 g stafide tocate, 2 curmale proaspete taiate, biscuiti de post maruntiti

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele pana se obtine o crema fina. Se amesteca cu biscuiti si pe deasupra se toarna un sirop de fructe natural.
Daca ti-a placut reteta noastra "crema delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata cu mascarpone, vin si sirop cu stafide

Inghetata cu mascarpone, vin si sirop cu stafide

1. Pentru a face siropul, toarna vinul peste stafide si lasa-le la inmuiat timp de 2 ore.Pune zaharul

18 voturi    11 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Crema de iaurt cu capsuni

Crema de iaurt cu capsuni

Se taie capsunile felii, pastrand cateva intregi pentru decorare. Se presara cu zahar si se zdrobesc

12 voturi    23 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 avocado taiat cubulete
  • 2 banane taiate rondele
  • 1 lingura nuca de cocos
  • 1 lingura fistic macinat
  • 1 lingura suc de portocale
  • 100 g stafide tocate
  • 2 curmale proaspete taiate
  • biscuiti de post maruntiti

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Pudding insiropat de ciocolata cu portocala