O ceasca de lapte se pune la fiert, intre timp se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga faina si restul de lapte.Se adauga in laptele care da in clocot. Se amesteca pana se obtine o crema groasa.Se ia de pa foc si adauga untul.O jumatate din compozitie se imparte in pahare, in cealalta jumatate se adauga cacao si se imparte al doilea strat in pahare. Peste stratul de crema de cacao se asaza frisca.Se orneaza cu ciocolata rasa.Se serveste rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii