autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Spume si creme dulci

Crema spornica pentru tort sau prajituri

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Iaurtul,zaharul si gelatina se pun intr-o cratita pe foc.Cand se incalzesc bine se dau deoparte sa se raceasca.Frisca si cele 2 intaritoare se bat bine cu mixerul.Cele doua compozitii se amesteca si puteti umple orice blat de tort sau prajitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema spornica pentru tort sau prajituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Crema de zahar ars speciala

Crema de zahar ars speciala

1. Se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar intinzandu-se neaparat pe marginea cratitei dupa care

16 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Spume si creme dulci
Briose cu visine si glazura roz

Briose cu visine si glazura roz

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas bate ouale cu cele doau tipuri de zahar pana cand si-au dublat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie delicioasa...

  • Fara foto

    iulia , 18 martie 2009

    Este f. buna crema, nota 10.

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 13 martie 2009

    Mi-ati face o foarte mare onoare daca ati lasa si un comentariu si poate chiar un vot.Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Inghetata cu capsuni si banana