autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Spume si creme dulci

Crema spornica pentru tort sau prajituri

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Iaurtul,zaharul si gelatina se pun intr-o cratita pe foc.Cand se incalzesc bine se dau deoparte sa se raceasca.Frisca si cele 2 intaritoare se bat bine cu mixerul.Cele doua compozitii se amesteca si puteti umple orice blat de tort sau prajitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema spornica pentru tort sau prajituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata de capsuni cu iaurt

Inghetata de capsuni cu iaurt

Capsunile curatate, spalate, taiate, se pun in blender impreuna cu zahar, miere si iaurt, iar dupa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Spume si creme dulci
Pudding fondant de ciocolata cu cafea

Pudding fondant de ciocolata cu cafea

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.Unge cu unt 6 vase mici termorezistente sau o tava de 12 briose. 2. Topeste

7 voturi    8 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie delicioasa...

  • Fara foto

    iulia , 18 martie 2009

    Este f. buna crema, nota 10.

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 13 martie 2009

    Mi-ati face o foarte mare onoare daca ati lasa si un comentariu si poate chiar un vot.Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Sufleu de portocale