Iaurtul,zaharul si gelatina se pun intr-o cratita pe foc.Cand se incalzesc bine se dau deoparte sa se raceasca.Frisca si cele 2 intaritoare se bat bine cu mixerul.Cele doua compozitii se amesteca si puteti umple orice blat de tort sau prajitura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii