autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Spume si creme dulci

Crema spornica pentru tort sau prajituri

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Iaurtul,zaharul si gelatina se pun intr-o cratita pe foc.Cand se incalzesc bine se dau deoparte sa se raceasca.Frisca si cele 2 intaritoare se bat bine cu mixerul.Cele doua compozitii se amesteca si puteti umple orice blat de tort sau prajitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema spornica pentru tort sau prajituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Supa crema de dovlecei

Supa crema de dovlecei

Se caleste prazul taiat in felii( e mai bun decat ceapa pt. ca nu e asa de puternic la gust ) la

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Alune si stafide in miere cu rom

Alune si stafide in miere cu rom

1. Se pun toate alunele intr-o tava de copt si se dau la cuptorul incins la 200ᵒC pentru 8-12 minute,

2 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie delicioasa...

  • Fara foto

    iulia , 18 martie 2009

    Este f. buna crema, nota 10.

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 13 martie 2009

    Mi-ati face o foarte mare onoare daca ati lasa si un comentariu si poate chiar un vot.Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Panna cotta cu limoncello si jeleu de fructe de padure Panna cotta cu limoncello si jeleu de fructe de padure

Se pun 3 foi de gelatina la inmuiat in apa rece. Cand gelatina s-a inmuiat, se amesteca cu putina apa calda ca sa de dizolve complet. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Budinca de chia cu ananas caramelizat Budinca de chia cu ananas caramelizat

Se pune laptele la fiert. Cand laptele este fiert, se ia de pe foc si se amesteca cu smantana lichida, pasta de vanilie si trei linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Inghetata de vanilie cu mac