Crema spornica pentru tort sau prajituri

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un lirtu frisca lichida pentru patiserie
  • 2 iaurturi de 400gr.
  • 2 intaritoare pentru frisca
  • 2 plicuri gelatina
  • 12 linguri de zahar.

Mod de preparare

Iaurtul,zaharul si gelatina se pun intr-o cratita pe foc.Cand se incalzesc bine se dau deoparte sa se raceasca.Frisca si cele 2 intaritoare se bat bine cu mixerul.Cele doua compozitii se amesteca si puteti umple orice blat de tort sau prajitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor