autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Spume si creme dulci

Crema spornica pentru tort sau prajituri

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Iaurtul,zaharul si gelatina se pun intr-o cratita pe foc.Cand se incalzesc bine se dau deoparte sa se raceasca.Frisca si cele 2 intaritoare se bat bine cu mixerul.Cele doua compozitii se amesteca si puteti umple orice blat de tort sau prajitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema spornica pentru tort sau prajituri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata Amaretto

Inghetata Amaretto

Se scot samburii de la cirese, se pune zahar peste ele si se dau la frigider peste noapte. Dimineata

0 voturi    0 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Glazura alba pentru prajituri

Glazura alba pentru prajituri

Se bate albusul cu o lingura de lemn si se adauga zaharul treptat pana iti iese o compozitie mai

1 vot    0 comentarii
3 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie delicioasa...

  • Fara foto

    iulia , 18 martie 2009

    Este f. buna crema, nota 10.

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 13 martie 2009

    Mi-ati face o foarte mare onoare daca ati lasa si un comentariu si poate chiar un vot.Multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • Un lirtu frisca lichida pentru patiserie,2 iaurturi de 400gr.,2 intaritoare pentru frisca,2 plicuri gelatina,12 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie delicioasa...

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Dulceata de lapte