autor:

autor

» » Supe de legume

Crema-supa de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ litru apa, 300 gr. ciuperci, 1 lingura faina, 50 gr. unt, 2 linguri smintina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

47 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala, apoi 2/3 din ele se taie lamele subtiri si se pun la fiert cu apa rece. Dupa circa 10-15 minute se dau deoparte si se paseaza. Separat se inabusa in unt restul de ciuperci(taiate in felii mai mari) si cind sint inmuiate se presara faina, se amesteca totul, apoi se toarna cite putin din supa. Se toarna ciupercile peste crema, se mai da un clocot impreuna, se sareaza, se pipereaza si dupa gust se drege sau nu cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema-supa de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Se curata ciupercile si se taie felii. Se caleste ceapa tocata in unt si cand devine translucida

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in

9 voturi    6 comentarii
35 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Raluca T (Maestru bucatar):

    Super reteta. Usor de facut si f gustoasa!

  • Fara foto

    roxana.c (Bucatar sef):

    Aceasta supa este extraordinara ! Nu ma mai puteam opri din mancat :D

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

47 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de linte