Daca preferati crevetii proaspeti ii decojiti si ii lasati pe un prosop de bucatarie la uscat,daca aveti congelati ii lasati la descongelat dupa care ii puneti pe un prosopel.Intre timp taiati marunt ceapa ardeii si usturoiul in feliute. Se calesc intr-o oala pentru a avea loc sa pregatiti sosul. Cind ceapa si ardeii sunt gata adaugati usturoiul si smintina (eu prefer sa prajesc in margarina pentru ca nu lasa grasime)si bulionul,lasind sa fiarba. Separat, intr-o tigaie de prajit, puneti crevetii, daca folositi ulei nu puneti mult la prajit si adaugati cind sunt bine incinsi un paharut de coniac, puteti sa le puneti piper negru si sare dupa gust. Cind sosul e gata il dati la robot asa e mai fin dar nu e obligatoriu e dupa gustul fiecaruia. Cind crevetii sunt gata ii adaugati peste sos. Se serveste cald.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii