Prepararea este cum nu se poate mai simpla:
Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele
Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o.
Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana.
Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare.
Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume.
Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii