Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Creveti cu sos de smantana, unt si ceapa

Ingrediente

  • - 250 gr creveti
  • - 250 ml smantana grasa
  • - o ceapa mica
  • - 50 gr unt
  • - 150 gr cascaval
  • - 200 gr paste colorate
  • - un praf de sare pentru fiert pastele

Mod de preparare

Prepararea este cum nu se poate mai simpla:

Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele

Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o.

Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana.

Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare.

Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume.

Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor