Ingrediente
- 250 gr creveti, - 250 ml smantana grasa, - o ceapa mica, - 50 gr unt, - 150 gr cascaval, - 200 gr paste colorate, - un praf de sare pentru fiert pastele
Dificultate: Redusa | Timp: nespecificat
1 vot
Mod de preparare
Puneti 2 litri apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe a fierbe apa adaugati pastele
Curatati si taiati ceapa cuburi. Puneti untul la topit intr-o tigaie. Peste unt adaugati ceapa si caliti-o.
Adaugati crevetii si gatiti la foc moderat cat fierb pastele (6-8 minute). Adaugati smantana.
Sosul e gata, daca doriti puteti aduga un praf de sare, pentru mine a fost OK fara sare.
Taiati cascavalul bucati, il puteti da prin razatoare sau prin tocatorul de legume.
Scurgeti pastele de apa si puneti-le intr-un bol mare. Adaugati sosul si cascavalul. Amestecati de 2, 3 ori si gata.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul LopFras.