CREVETI CU SOS DE SMANTANA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g cozi de creveti
  • 1 lingurita unt(sau ulei de masline)
  • Pentru sos:
  • 500ml smantana pentru gatit de la Milli
  • 2 linguri faina de orez(sau faina de porumb)
  • 50ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata si se spala crevetii(daca folositi proaspeti aveti grija sa scoateti si stomacul).

Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga toti crevetii o data si se lasa pe foc maxim 5 minute.Se dau la o parte si se pregateste sosul:

Faina se amesteca cu putina apa(50ml) cu atentie sa nu se faca cocoloase,se adauga apoi smantana,si se aseaza cratita pe foc si se lasa sa fiarba la foc mic circa 10-15 minute,se amesteca tot timpul sa nu se prinda.Se condimenteaza cu sare si piper iar la sfarsit se adauga usturoiul pisat si cozile de creveti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor