Ingrediente
400g cozi de creveti, 1 lingurita unt(sau ulei de masline), Pentru sos:, 500ml smantana pentru gatit de la Milli, 2 linguri faina de orez(sau faina de porumb), 50ml apa, 1 lingura ulei de masline, 4-5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
4 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie se topeste untul si se adauga toti crevetii o data si se lasa pe foc maxim 5 minute.Se dau la o parte si se pregateste sosul:
Faina se amesteca cu putina apa(50ml) cu atentie sa nu se faca cocoloase,se adauga apoi smantana,si se aseaza cratita pe foc si se lasa sa fiarba la foc mic circa 10-15 minute,se amesteca tot timpul sa nu se prinda.Se condimenteaza cu sare si piper iar la sfarsit se adauga usturoiul pisat si cozile de creveti.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 august 2009
Super deliciosi cred ca sunt,maine 21 aug am sa-i testetez,sigur voi face aceasta reteta.Felicitari Silvi0ara,pentru reteta.