autor:

kata0587

» » Mancaruri cu peste

Creveti cu sos

Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kata0587 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2010

Ingrediente
300g creveti decorticati, 2 catei usturoi, 50g unt, 1 pahar vin alb, busuioc uscat, boia dulce, boia iute, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat, apoi i-am lasat la scurs.
Intre timp am pus untul intr-o tigaie incinsa si am calit usturoiul tocat marunt.
Am adaugat crevetii peste usturoi si i-am lasat cam 3 minute dupa care am condimentat cu sare, piper, busuioc uscat maruntit, boia dulce si iute.
Am stins cu vin si am lasat la fiert 5 minute.
I-am servit simpli cu paine, alaturi de un pahar de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Se pun cartofi la copt, ii lasam pana se coc, dupa aceea ii curatam de coaja, ii pasam amestecam

0 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Arata tare bine.

  • kata0587

    kata0587 (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    eu zic ca patrund greu datorita pretului destul de mare.......spre surprinderea mea au iesit foarte buni tinand cont ca a fost prima data cand am cumparat si prima data cand i-am gatit :)

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Nu stiu de ce patrunde asa de greu in bucataria noastra prepararea crevetilor ?? . Cred ca e nevoie de cat mai multa popularizare a retetelor de acest gen ! Tie, se vede, ti-a iesit un sortiment delicios !!!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

      O bunãtate!!!felicitãri!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Foarte gustos!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Si eu fac ceva asemanator si iese deliciosss. Felicitari de reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Un deliciu...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Foarte frumos arata,sunt o bunatate.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Supe buni, crevetii si mie imi plac foarte mult.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de kata0587
Rulouri cu budinca

Rulouri cu budinca

Din ingredientele de mai sus trebuie sa iasa un aluat care sa se poata intinde foi subtiri. Se lasa

19 voturi    10 comentarii
2h
Prajituri
Crema de conopida

Crema de conopida

Se paseaza toate legumele (conopida, morcov, cartifi) si se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata cu ou si sos de smantana

Salata cu ou si sos de smantana

Din cele 2 oua se face o omleta care apoi se taie fasii. Separat se face un sos din amestec de smantana,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Salate din oua

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata tare bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Rulouri de peste cu vinete