Se spala bine crevetii sub jet de apa rece,se lasa sa se scurga si se despica pe burta pana la codita.
Se bat ouale,se adauga faina in ploaie,pesmetul,parmezanul,usturoi,patrunjelul verde si se amesteca pana obtinem o pasta destul de lichida.Se sareaza si pipareaza dupa gust.Se pun crevetii in amestecul obtinut(ca la snitele) dupa care se prajesc pana devin aurii in ulei incins(se pot praji la fripteuza,in tigaie sau la cuptor).
Se servesc cu zeama de lamaie sau cu un amestec de sos de rosii,1 lingurita zahar si hrean razuit fin.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii