Creveti pane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Creveti pane

Ingrediente

  • 15 creveti mari cu tot cu codita, fierti
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan
  • jumatate de lingurita usturoi granulat
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • sare,piper dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se spala bine crevetii sub jet de apa rece,se lasa sa se scurga si se despica pe burta pana la codita.

Se bat ouale,se adauga faina in ploaie,pesmetul,parmezanul,usturoi,patrunjelul verde si se amesteca pana obtinem o pasta destul de lichida.Se sareaza si pipareaza dupa gust.Se pun crevetii in amestecul obtinut(ca la snitele) dupa care se prajesc pana devin aurii in ulei incins(se pot praji la fripteuza,in tigaie sau la cuptor).

Se servesc cu zeama de lamaie sau cu un amestec de sos de rosii,1 lingurita zahar si hrean razuit fin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise