Se pun crevetii intr-o tigaie cu vinul alb demidulce, baza de usturoi, tabasco, se lasa sa fiarba un pic,apoi se adauga sosul napolitan, se fierbe un pic dupa care se adauga branza care se farama in momentul adaugarii. Atentie! Dupa ce se adauga branza se stinge imediat focul si se amesteca foarte putin astfel incat branza sa ramana un pic bucatele usor topite.
Se va pune in vasul dorit apoi se va adauga patrunjelul de decor!
Pofta buna! si va garantez ca veti fi multumiti de acest preparat!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii