autor:

gabriela bacila

» » Salate

Creveti

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2007

Ingrediente
500 gr creveti, 1/2 lamiie, 100 gr unt, patrinjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

In 2 l de apa se pune 1 lingurita de sare si o lingura de otet.cind apa da in clocot se pun crevetii si se oparesc 3 minute.dupa ce se racoresc ,crevetii se curata.untul se topeste si se pun crevetii,sarea ,piperul,stoarceti jumatatea de lamiie si puneti partunjelul verde tocat marunt.Nu ii frigeti mai mult de doua minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
SALATA DE OUA CU CREVETI(Shrimps)

SALATA DE OUA CU CREVETI(Shrimps)

Ouale fierte,se curata de coaga,1 galbenus se pune deoparte,iar restul oualor se taie in sase parti

5 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
Pizza cu rucola și creveți

Pizza cu rucola și creveți

Credința comună este că italienii au inventat pizza. Cu toate acestea, întorcându-ne la originile

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine):

    Pregatesc si eu si imi plac foarte mult. Eu i-am facut prajiti in 2 linguri de ulei de masline pe de o parte si pe alta 4-5 minute.La sfirsit am adaugat sare pe deasupra. Am servit cu salata.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    In general se mananca cu paine prajita cu unt.Au un gust deosebit!Eu cand ii trag la tigaie pun ulei de masline si 2 catei de usturoi.In loc de patrunjel pun coriandru proaspat,dar bine,e bun si patrunjelul.Si pentru cine a spus ca nu are logica reteta ii raspund eu:are DA!La reteta asta nu ai nevoie de garnitura dar daca vrei poti servi cu:orez;

  • gabriela bacila

    gabriela bacila (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    cu orez sau paste

  • Fara foto

    adrian , 03 aprilie 2009

    Cu ce fel de garnituri merg crevetii? In general.

    • Fara foto

      danielutza , 07 martie 2009

      Nu are logica reteta. Lipseste ceva. Nu e detaliata si nu inteleg nimic.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

angy (Chef de cuisine)

In general se mananca cu paine prajita cu unt.Au un gust deosebit!Eu cand ii trag la tigaie pun ulei de masline si 2 catei de usturoi.In loc de patrunjel pun coriandru proaspat,dar bine,e bun si patrunjelul.Si pentru cine a spus ca nu are logica reteta ii raspund eu:are DA!La reteta asta nu ai nevoie de garnitura dar daca vrei poti servi cu:orez;

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Salata de ton cu fusilli