In 2 l de apa se pune 1 lingurita de sare si o lingura de otet.cind apa da in clocot se pun crevetii si se oparesc 3 minute.dupa ce se racoresc ,crevetii se curata.untul se topeste si se pun crevetii,sarea ,piperul,stoarceti jumatatea de lamiie si puneti partunjelul verde tocat marunt.Nu ii frigeti mai mult de doua minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii