autor:

gabriela bacila

» » Salate

Creveti

Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela bacila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2007

Ingrediente
500 gr creveti, 1/2 lamiie, 100 gr unt, patrinjel verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

In 2 l de apa se pune 1 lingurita de sare si o lingura de otet.cind apa da in clocot se pun crevetii si se oparesc 3 minute.dupa ce se racoresc ,crevetii se curata.untul se topeste si se pun crevetii,sarea ,piperul,stoarceti jumatatea de lamiie si puneti partunjelul verde tocat marunt.Nu ii frigeti mai mult de doua minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Creveti, in sos picant-gampa al pil pil

Descongelam creveti.In cratita de lut punem uleiul ,usturoiul curatat ,taiat in feliute , ciusca

18 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine):

    Pregatesc si eu si imi plac foarte mult. Eu i-am facut prajiti in 2 linguri de ulei de masline pe de o parte si pe alta 4-5 minute.La sfirsit am adaugat sare pe deasupra. Am servit cu salata.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    In general se mananca cu paine prajita cu unt.Au un gust deosebit!Eu cand ii trag la tigaie pun ulei de masline si 2 catei de usturoi.In loc de patrunjel pun coriandru proaspat,dar bine,e bun si patrunjelul.Si pentru cine a spus ca nu are logica reteta ii raspund eu:are DA!La reteta asta nu ai nevoie de garnitura dar daca vrei poti servi cu:orez;

  • gabriela bacila

    gabriela bacila (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    cu orez sau paste

  • Fara foto

    adrian , 03 aprilie 2009

    Cu ce fel de garnituri merg crevetii? In general.

    • Fara foto

      danielutza , 07 martie 2009

      Nu are logica reteta. Lipseste ceva. Nu e detaliata si nu inteleg nimic.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gabriela bacila
Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

Se amesteca untul sau margarina cu nutella .cind s-au omogenizat se adauga cele 2 lunguri de cacao

12 voturi    0 comentarii
15 min
Torturi
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Ardeii se spala si se aseaza in borcane.in fiecare borcan se pune o treime otet,1 lingurita de zahar,sare

26 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

angy (Chef de cuisine)

In general se mananca cu paine prajita cu unt.Au un gust deosebit!Eu cand ii trag la tigaie pun ulei de masline si 2 catei de usturoi.In loc de patrunjel pun coriandru proaspat,dar bine,e bun si patrunjelul.Si pentru cine a spus ca nu are logica reteta ii raspund eu:are DA!La reteta asta nu ai nevoie de garnitura dar daca vrei poti servi cu:orez;

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata cu ton