Se spala fileurile de peste si se sterg cu servetele de hartie pentru a se zvanta, a se usca. Se taie in fasii in functie de dimensiunile pe care doriti sa le aiba crochetele. Pesmetul, faina, fulgii de porumb se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia dulce, ceapa , usturoi granulat si se amesteca bine.Se iau fasiile de peste , se dau prin amestecul crocant,se modeleaza crochetele si se preseaza bine pentru a se lipi bine crocantul . Dupa ce se imbraca bine toate bucatile de peste in pesmetul crocant se pune pe foc o tigaie cu ulei la incins si se prajesc bine pe ambele parti pana cand se rumenesc . Dupa prajire se scot pe servetele de hartie indepartandu-se astfel surplusul de ulei. Se pot pastra foarte bine la congelator si se prajesc congelate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii