Se spala fileurile de peste si se sterg cu servetele de hartie pentru a se zvanta, a se usca. Se taie in fasii in functie de dimensiunile pe care doriti sa le aiba crochetele. Pesmetul, faina, fulgii de porumb se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia dulce, ceapa , usturoi granulat si se amesteca bine.Se iau fasiile de peste , se dau prin amestecul crocant,se modeleaza crochetele si se preseaza bine pentru a se lipi bine crocantul . Dupa ce se imbraca bine toate bucatile de peste in pesmetul crocant se pune pe foc o tigaie cu ulei la incins si se prajesc bine pe ambele parti pana cand se rumenesc . Dupa prajire se scot pe servetele de hartie indepartandu-se astfel surplusul de ulei. Se pot pastra foarte bine la congelator si se prajesc congelate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii