Spala cartofii si fierbe-i in apa cu sare; cand sunt fierti curata-i de coaja si trece-i prin masina de tocat carne.
Amesteca cu un ou, cascavalul ras, sunca taiata cubulete, sare si piper.
Dupa ce s-au incorporat, presara 100 gr faina si framanta pana obtii un aluat potrivit.
Aluatul astfel obtinut fa-l sul si imparte-l in bucati lungi.
Trece crochetele prin restul de faina apoi prin ouale batute si pesmet dupa care rumeneste-le in baie de ulei.
Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le cu sos picant.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii