mod de preparare
carnea de porc se spala se taie in bucați mici și se trece prin mațina de tocat, imporeuna cu painea muiata și stoarsa bine. I se adauga sarea și piperul și se framanta bine. din aceasta compoziție se fac crochetele, lungi de 7-8 cm, se trec prin faina, ou și pesmet și se prajesc intr-un vas cu untura infierbantata. crochetele se servesc cu pireu de cartofi și sos tomat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii