autor:

Manolovici Eugen

» » Aperitive

Crochete de varza cu cascaval

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
1 varza de 500 g, 1 pahar de lapte, 200 g smantana, 1 ou, 200 g cascaval, 50 g unt, 1 pahar de ulei, sare piper, 1 lingura pesmet

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Calim in 2-3 linguri de ulei varza, taiata foarte marunt. Cand sucul ei propriu a scazut, turnam laptele si o inabusim cu tandrete. , apoi o dam la rece. Intre timp, batem oul cu untul. Amestecam varza racita , oul batut si pesmetul cu cascavalul dat prin razatoare. Saram, piperam si formam crochetele, pe care le prajim in ulei. Le servim reci cu smantana deasupra. POFTA BUNA !!!!!!. DICTON GRECESC : Stomacul nu are urechi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de varza cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pasta de branza de vaci

Pasta de branza de vaci

Pasezi branza cu untul si smantana la mixer pana obtii o pasta omogena. Adaugi sare, piper dupa gust,

4 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Brinza razuita cu mamaliguta

Brinza razuita cu mamaliguta

Se razuieste brinza peste mamaliguta fierbinte.Se serveste imediat.

1 vot    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 11 iulie 2014

    Am deja varza calita, iar cascavalul asteapta cuminte in frigider...ma pun pe treaba! Multumesc pentru reteta!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    am auzit de crochete cu varza dar nu asa era reteta ;asta pare foarte buna si cred ca ii va incinta si pe musafiri felicitari

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Nici eu nu am mancat niciodata, dar putem incerca, e o idee buna.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      Cred ca sint bune crochetele astea. Interesanta reteta;n-am facut niciodata crochete din varza. Voi incerca,reteta,cit de curind.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza de 500 g
  • 1 pahar de lapte
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • 200 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 pahar de ulei
  • sare piper
  • 1 lingura pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Am deja varza calita, iar cascavalul asteapta cuminte in frigider...ma pun pe treaba! Multumesc pentru reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri umplute