autor:

Vekas

» » Salate

CRUDITATI CU SOSURI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
8 fire de telina (groase),, 1 castravete (de sera),, 3 zucchini de marime mijlocie,, (cca.200g.fiecare),, 7 cepe verzi,, 8 morcovi de cca.100g. fiecare,, 2 andive,, 4 mere acrisoare,, 2 linguri suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Telina(firul) se taie in bucati de 5-6 cm.lungime.Castravetele se taie in doua pe lungime si i se scot semintele cu o lingurita.Atat castravetele cat si zucchini se taie in bucati de 1 cm.grosime si 5cm.lungime.
2.Cepele verzi se taie de asemenea in bucati de 5cm.lungime.Morcovii se taie in bucati de 5 cm.marime.
3.Andivele se curata de cotorul amarui si se despart frunzele.
4.Merele se taie in patru ,fiecare se curata de cotoare,iar partea carnoasa se taie in cuburi mari care se stropesc cu suc de lamaie.
5.Cruditatile se aseaza pe o tava .Cuburile de mere se infig pe betisoare speciale folosite la partide de cocktail.Se servesc cu sosuri:Knorr Salad Dressing tzatziki,Knorr Salad dressing grecesc,Knorr Salad dressing mediteranian,Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CRUDITATI CU SOSURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Piept de pui in cratita cu legume

Piept de pui in cratita cu legume

Se incinge cuptorul la 190⁰C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru,

4 voturi    10 comentarii
45 min
Salate de legume
Ardei c opti umpluti cu vinete

Ardei c opti umpluti cu vinete

Spalam legumele. Coacem vinetele prin metoda clasica - de obicei eu folosesc o cratita mare de otel

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 8 fire de telina (groase),
  • 1 castravete (de sera),
  • 3 zucchini de marime mijlocie,
  • (cca.200g.fiecare),
  • 7 cepe verzi,
  • 8 morcovi de cca.100g. fiecare,
  • 2 andive,
  • 4 mere acrisoare,
  • 2 linguri suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete (specific arab)