1.Telina(firul) se taie in bucati de 5-6 cm.lungime.Castravetele se taie in doua pe lungime si i se scot semintele cu o lingurita.Atat castravetele cat si zucchini se taie in bucati de 1 cm.grosime si 5cm.lungime.
2.Cepele verzi se taie de asemenea in bucati de 5cm.lungime.Morcovii se taie in bucati de 5 cm.marime.
3.Andivele se curata de cotorul amarui si se despart frunzele.
4.Merele se taie in patru ,fiecare se curata de cotoare,iar partea carnoasa se taie in cuburi mari care se stropesc cu suc de lamaie.
5.Cruditatile se aseaza pe o tava .Cuburile de mere se infig pe betisoare speciale folosite la partide de cocktail.Se servesc cu sosuri:Knorr Salad Dressing tzatziki,Knorr Salad dressing grecesc,Knorr Salad dressing mediteranian,Knorr Salad Dressing ardei si verdeturi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii