autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Sandviciuri

Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre, Pentru 6 persoane: 6 felii paine ,usturoi ,sare ,piper,parmesan ras,Ulei cu trufe albe sau negre .

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Prajiti feliile de paine,presarati-le cu sare si piper dupa gust apoi parfumati-le cu usturoi.Presarati parmesan ras si turnati apoi abundent din Uleiul cu trufe albe sau negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Pasta de conopioda

Pasta de conopioda

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem

41 voturi    13 comentarii
30 min
Sandviciuri
Sandwich cald

Sandwich cald

Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în

12 voturi    6 comentarii
20 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre
  • Pentru 6 persoane: 6 felii paine ,usturoi ,sare ,piper,parmesan ras,Ulei cu trufe albe sau negre .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pasta de jumari