autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Sandviciuri

Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre, Pentru 6 persoane: 6 felii paine ,usturoi ,sare ,piper,parmesan ras,Ulei cu trufe albe sau negre .

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Prajiti feliile de paine,presarati-le cu sare si piper dupa gust apoi parfumati-le cu usturoi.Presarati parmesan ras si turnati apoi abundent din Uleiul cu trufe albe sau negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Pizza sandwich

Pizza sandwich

Taiati painile in jumatate. Puteti folosi si baghete. Intindeti apoi sosul pentru pizza pe fiecare

13 voturi    2 comentarii
15 min
Sandviciuri
Sandwich Tasty cu ou si bacon

Sandwich Tasty cu ou si bacon

Intr-o oala mica punem apa la fiert, cand fierbe dam focul la minim, nu trebuie sa mai fiarba, si

3 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre
  • Pentru 6 persoane: 6 felii paine ,usturoi ,sare ,piper,parmesan ras,Ulei cu trufe albe sau negre .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sendvish special(de bun)