autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Sandviciuri

Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre

Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kis monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 iunie 2006

Ingrediente
Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre, Pentru 6 persoane: 6 felii paine ,usturoi ,sare ,piper,parmesan ras,Ulei cu trufe albe sau negre .

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Prajiti feliile de paine,presarati-le cu sare si piper dupa gust apoi parfumati-le cu usturoi.Presarati parmesan ras si turnati apoi abundent din Uleiul cu trufe albe sau negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Paine cu usturoi la cuptor

Paine cu usturoi la cuptor

Se amesteca intr-un bol untul moale scos din timp din frigider si se adauga praful de usturoi si

48 voturi    22 comentarii
25 min
Sandviciuri
Sepie cu sos verde

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • Crutoane (bruschette) cu picaturi de Ulei cu trufe albe sau negre
  • Pentru 6 persoane: 6 felii paine ,usturoi ,sare ,piper,parmesan ras,Ulei cu trufe albe sau negre .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pate de pui cu coniac