Reteta de crutoane rapide la tigaie. Crutoane rapide la tigaie reteta simpla si usor de preparat.
Reteta de crutoane rapide la tigaie este una destul de simpla, cu rezultat grozav, care poate fi preparata cu diverse ierburi aromate, usturoi praf, boia dulce sau iute, piper, fulgi de ardei iuti sau diverse seminte. Alegeti paine alba sau integrala si condimentele care va plac. Va asigur ca sunt delicioase si mult mai rapide decat cele preparate la cuptor.
Mod de preparare crutoane rapide la tigaie:
Taiati feliile de paine in cubulete micute si incalziti uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta intinsa. Puneti cubuletele de paine, sarea si ierburile .
Gatiti 10-12 minute la foc mediu, scuturand des tigaia, sa se rumeneasca frumos pe toate partile.
Transferati-le apoi intr-un bol si lasati-le sa se raceasca complet. Vor deveni crocante si vor avea un gust foarte bun.
Aceste crutoane rapide la tigaie sunt perfecte alaturi de supe creme, ciorbite, salate. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii