crutoane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 felii de paine
  • 50 g unt sau margarina.

Mod de preparare

Feliile de paine se taie in cuburi mici si se prajesc in unt sau margarina.Se intorc pe o parte si pe alta,asa ca sa se rumeneasca fara sa se arda.Se scot repede ca sa nu se imbibe cu unt.Se pot praji si fara unt sau margarina,rumenite usor in cuptor.Se intorc pe o parte si pe alta ca sa se rumeneasca egal.Se servesc fierbinti alaturi de supa.Da ca sunt puse in supa se inmoaie si isi pierd aspectul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise