Carnea de porc se fierbe 2 minute. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Peste aceasta se adauga carnea de porc, sosul de rosii, boiaua dulce, sarea si piperul. Cand sosul incepe sa scada se mai adauga putina apa. Separat se fierb 2 cani de apa, se adauga orezul si se mai lasa la fiert aproximativ 15 minute. Dupa ce este gata, se caleste intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei de masline si se adauga sarea si mazarea dupa care se mai lasa 3 minute pe foc. Se aseaza pe farfurie carnea de porc cu sosul obtinut, orezul, iar pentru decor se poate adauga o frunza de patrunjel.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii