autor:

Micky Apostu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2013

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 200 ml vin alb, - 1 ceapa, - 200 g bacon/sunca, - sare, piper, boia de ardei, cimbru, - 1 kg cartofi, - 2-3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Cat fierb cartofii ne ocupam de carne. Spalati carnea si taiati-o in bucati potrivite. Condimentati cu sare piper, boia de ardei, cimbru sau cu ce considerati de cuviinta. Taiati ceapa si sunca cubulete si puneti-le in tigaia in care ati incins cateva linguri de ulei. Caliti cateva minute pana devine ceapa aurie, apoi adaugati carnea de porc. Lasati sa se rumeneasca cam 5 minute amestecand din cand in cand. Cand a prins culoare si v-au ametit miresmele ce vin din tigaie adaugati vinul si 100 ml apa. Lasati sa fiarba la foc mic pana se evapora tot lichidul si carnea este bine facuta.

Pe o farfurie de servit asezati cartofii fierti si scursi si deasupra cubuletele de carne. Serviti cu mare pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de porc pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fatteh-Pui cu orez in iaurt usturoiat pe pat de lipie

Fatteh-Pui cu orez in iaurt usturoiat pe pat de lipie

1.Puiul de spala si se pune la fiert intreg,cu tot cu pielita ca sa se lase un pic de grasime in

11 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

PIEPT DE PUI INVELIT IN CASCAVAL

Pieptul de pui se taie astfel incat sa rezulte 6 felii. Se condimenteaza cu sare, piper, vegeta,

10 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Micky Apostu

    Micky Apostu (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2013

    Multumesc Floare de colt!

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2013

    Mare pofta mi-ai facut ! Frumoasa prezentare ! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 200 ml vin alb
  • - 1 ceapa
  • - 200 g bacon/sunca
  • - sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • - 1 kg cartofi
  • - 2-3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

14 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

28 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Micky Apostu (Chef de cuisine)

Multumesc Floare de colt!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Budinca de orez cu cascaval si ficatei