autor:

Micky Apostu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2013

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 200 ml vin alb, - 1 ceapa, - 200 g bacon/sunca, - sare, piper, boia de ardei, cimbru, - 1 kg cartofi, - 2-3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Cat fierb cartofii ne ocupam de carne. Spalati carnea si taiati-o in bucati potrivite. Condimentati cu sare piper, boia de ardei, cimbru sau cu ce considerati de cuviinta. Taiati ceapa si sunca cubulete si puneti-le in tigaia in care ati incins cateva linguri de ulei. Caliti cateva minute pana devine ceapa aurie, apoi adaugati carnea de porc. Lasati sa se rumeneasca cam 5 minute amestecand din cand in cand. Cand a prins culoare si v-au ametit miresmele ce vin din tigaie adaugati vinul si 100 ml apa. Lasati sa fiarba la foc mic pana se evapora tot lichidul si carnea este bine facuta.

Pe o farfurie de servit asezati cartofii fierti si scursi si deasupra cubuletele de carne. Serviti cu mare pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de porc pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Kaizer cu fasole alba

Kaizer cu fasole alba

Fasolea se spala in mai multe ape si o lasam in apa de seara,pana a doua zi dimineata cand o pregatim.Aceasta

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Micky Apostu

    Micky Apostu (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2013

    Multumesc Floare de colt!

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2013

    Mare pofta mi-ai facut ! Frumoasa prezentare ! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 200 ml vin alb
  • - 1 ceapa
  • - 200 g bacon/sunca
  • - sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • - 1 kg cartofi
  • - 2-3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

14 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

14 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

27 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Micky Apostu (Chef de cuisine)

Multumesc Floare de colt!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
FICATEI DE PUI CU MAMALIGUTA SI SMANTANA