autor:

Micky Apostu

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Micky Apostu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2013

Ingrediente
- 600 g pulpa de porc, - 200 ml vin alb, - 1 ceapa, - 200 g bacon/sunca, - sare, piper, boia de ardei, cimbru, - 1 kg cartofi, - 2-3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert in apa cu sare.

Cat fierb cartofii ne ocupam de carne. Spalati carnea si taiati-o in bucati potrivite. Condimentati cu sare piper, boia de ardei, cimbru sau cu ce considerati de cuviinta. Taiati ceapa si sunca cubulete si puneti-le in tigaia in care ati incins cateva linguri de ulei. Caliti cateva minute pana devine ceapa aurie, apoi adaugati carnea de porc. Lasati sa se rumeneasca cam 5 minute amestecand din cand in cand. Cand a prins culoare si v-au ametit miresmele ce vin din tigaie adaugati vinul si 100 ml apa. Lasati sa fiarba la foc mic pana se evapora tot lichidul si carnea este bine facuta.

Pe o farfurie de servit asezati cartofii fierti si scursi si deasupra cubuletele de carne. Serviti cu mare pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de porc pe pat de cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Micky Apostu

    Micky Apostu (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2013

    Multumesc Floare de colt!

  • Floare de colt (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2013

    Mare pofta mi-ai facut ! Frumoasa prezentare ! :)

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • - 600 g pulpa de porc
  • - 200 ml vin alb
  • - 1 ceapa
  • - 200 g bacon/sunca
  • - sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
  • - 1 kg cartofi
  • - 2-3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Micky Apostu
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Intr-un vas amestecati toate ingredientele, mai putin zaharul pudra. Omogenizati bine compozitia

19 voturi    4 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Placinta cu dovleac, de post

Placinta cu dovleac, de post

Mai intai pregatiti dovleacul. Curatati-l de coaja si seminte si dati-l pe razatoare sau tocati-l

20 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post
Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Gris cu lapte si dulceata de cirese amare

Puneti laptele cu zaharul si coaja de lamaie la fiert la foc mic. Amestecati sa nu se afume, sa nu

36 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Micky Apostu (Chef de cuisine)

Multumesc Floare de colt!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU MARAR