autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
800 de grame de aripi, 2 rosii, 2 cepe, 1 capatina de usturoi, 1 manunchi de patrunjel, 1 lingura de faina, sare si piper, 2 pahare cu supa de pasare sau apa, 5 cartofi, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

27 voturi

Mod de preparare

Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele deoparte. Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in felii, asa si rosiile si cepele taiate. Asezoneaza. Cand este calita adauga faina si amesteca bine. Dupa aceea incorporeaza supa, probeaza de sare si adauga aripile. Lasa la fiert citeva minute. In continuare, adauga patrunjelul tocat si opreste focul. Cartofii ii curatam si iitaiem in rondele de cca 1/2 centimetru, apoi ii prajim in ulei fierbinte. Punem carnea in mijloc si cartofii imprejur. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Inima cu ciuperci

Inima cu ciuperci

Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati

8 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui basc cu ardei

Pui basc cu ardei

O noua reteta din Turul Frantei, de data aceasta fara faina, in sfarsit, dar tot cu vin. O reteta

42 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Tare bine arata.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    V a multumesc mult fetelor si ma bucur ca va place:))

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Tare frumos mai arata.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Minunat...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Foarte aromata! Prezentare super eleganta.Felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      ispititor de bun.........,te felicit ca ai rabdare cu decorul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

27 voturi

Ingrediente

  • 800 de grame de aripi
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 1 capatina de usturoi
  • 1 manunchi de patrunjel
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper
  • 2 pahare cu supa de pasare sau apa
  • 5 cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare bine arata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Papricaş de pui ca la omama