autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 22 februarie 2010

Ingrediente
800 de grame de aripi, 2 rosii, 2 cepe, 1 capatina de usturoi, 1 manunchi de patrunjel, 1 lingura de faina, sare si piper, 2 pahare cu supa de pasare sau apa, 5 cartofi, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

27 voturi

Mod de preparare

Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele deoparte. Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in felii, asa si rosiile si cepele taiate. Asezoneaza. Cand este calita adauga faina si amesteca bine. Dupa aceea incorporeaza supa, probeaza de sare si adauga aripile. Lasa la fiert citeva minute. In continuare, adauga patrunjelul tocat si opreste focul. Cartofii ii curatam si iitaiem in rondele de cca 1/2 centimetru, apoi ii prajim in ulei fierbinte. Punem carnea in mijloc si cartofii imprejur. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de porc cu menta

Chiftelute din carne de porc cu menta

Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez

20 voturi    17 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga la cuptor

Mamaliga la cuptor

Am facut mamaliga si am pus-o intr-un vas de Jena in straturi. Mamaliga, slanina bucatele, branza

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Tare bine arata.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    V a multumesc mult fetelor si ma bucur ca va place:))

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Tare frumos mai arata.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Minunat...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Foarte aromata! Prezentare super eleganta.Felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      ispititor de bun.........,te felicit ca ai rabdare cu decorul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

27 voturi

Ingrediente

  • 800 de grame de aripi
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 1 capatina de usturoi
  • 1 manunchi de patrunjel
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper
  • 2 pahare cu supa de pasare sau apa
  • 5 cartofi

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare bine arata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Fasole scazuta cu coaste de porc