autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
400 g fasole verde,300 g ciuperci Champignion,un ardei rosu,un piept de pui, ml ulei de masline,sare,piper,condimente aromate de Provence,200 g cascaval,o lingura de mix de legume deshidratate fara sare.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput acoperim tigaia,apoi luam capacul si potrivim de sare si condimente.Cand scade tot sucul lasat in tigaie si fasolea este moale adaugam cascavalul dat prin razatoare.Rasturnam fasolea fierbinte intr-un castronel captusit cu folie de aluminiu si dam forma unui cuib ajutandu-ne de o lingura.Dam la frigider cateva minute sa se raceasca.
2.Intre timp calim la foc iute,intr-o picatura de ulei de masline,cca. 10 min.,ciupercile curatate si taiate felii subtiri,cu tot cu picioruse si ardeiul taiat rondele subtiri,adaugam si un praf de mix de legume deshidratate,sare si condimente dupa gust.Desertam din tigaie pe o farfurie si pregatim tigaia cu un strop de ulei pentru cubuletele din piept de pui.Le rumenim un pic impreuna cu un amestec de mix de legume deshidratate si un praf de sare si condimente.
3.Scoatem cu grija cuibul de fasole verde din castronel,asezam in el unstrat de legume trase la tigaie si deasupra cubuletele din piept de pui.Este delicios si poate fi servit si la o masa festiva!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare cu mamaliguta

Ficatei de pasare cu mamaliguta

Ficateii se curata sa nu aiba fiere care poate sa amareasca mancarea, se spala, se lasa la scurs.

3 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu bacon si piure de cartofi

Copanele de pui cu bacon si piure de cartofi

Prima data pregatim sosul prin cu care o sa ungem copanelele.Intr-un castron punem 3 linguri de ulei,un

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g fasole verde,300 g ciuperci Champignion,un ardei rosu,un piept de pui, ml ulei de masline,sare,piper,condimente aromate de Provence,200 g cascaval,o lingura de mix de legume deshidratate fara sare.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui acru-dulce