autor:

strumfii bucatari

» » Fripturi

Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2016

Ingrediente
2 kg carne de poc bucatele, 1 cana ulei, 1 capatana usturoi, 2 pahare vin rosu, Sare, Piper, Oregano, 1 ardei gras verde, 2 cani de apa, Malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatele de porc

Spalam bine carnea. Lasam sa se scurga bine. Spalam si curatam ardeiul si usturoiul. Le taiem marunt. Punem carnea intr-un lighenut adaugam sare, piper , oregano , usturoi si ardei si amestecam bine. Intr o cratita dubla punem uleiul sa se -ncinga bine. Adaugam carnea si amestecam timp de 10 minute. Stingem cu vin si acoperim. Lasam sa fiarba pana ramane doar cu uleiul.

Mamaliguta

Punem apa cu sare si o mana de malai sa fiarba. Cind clocoteste mai adaugam malai si amestecam , lasam sa fiarba amestecand din cind in cind.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
´´Bife flambe´´ cu sos de ciuperci

´´Bife flambe´´ cu sos de ciuperci

1)Carnea se condimenteaza cu sare si piper.Ciupercile taiate felii se calesc in 2-3 linguri unt culinar,se

2 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi
Ossobuco milanez

Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot. 2.Legumele

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • strumfii bucatari

    strumfii bucatari (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2016

    Buna ziua ce anume doriti sa terminati. Punem mamaliga in bol adaugam bucatele de carne si apoi iar mamaliga lasam 10 minute si apoi rasturnam in farfurie

  • Fara foto

    Ioan Bucheru , 12 aprilie 2016

    Si cum termin?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 kg carne de poc bucatele
  • 1 cana ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pahare vin rosu
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cani de apa
  • Malai

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
strumfii bucatari

strumfii bucatari (Chef de cuisine)

Buna ziua ce anume doriti sa terminati. Punem mamaliga in bol adaugam bucatele de carne si apoi iar mamaliga lasam 10 minute si apoi rasturnam in farfurie

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschiulet impletit