Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc

Ingrediente

  • 2 kg carne de poc bucatele
  • 1 cana ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pahare vin rosu
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cani de apa
  • Malai

Mod de preparare

Bucatele de porc

Spalam bine carnea. Lasam sa se scurga bine. Spalam si curatam ardeiul si usturoiul. Le taiem marunt. Punem carnea intr-un lighenut adaugam sare, piper , oregano , usturoi si ardei si amestecam bine. Intr o cratita dubla punem uleiul sa se -ncinga bine. Adaugam carnea si amestecam timp de 10 minute. Stingem cu vin si acoperim. Lasam sa fiarba pana ramane doar cu uleiul.

Mamaliguta

Punem apa cu sare si o mana de malai sa fiarba. Cind clocoteste mai adaugam malai si amestecam , lasam sa fiarba amestecand din cind in cind.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise