autor:

strumfii bucatari

» » Fripturi

Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 aprilie 2016

Ingrediente
2 kg carne de poc bucatele, 1 cana ulei, 1 capatana usturoi, 2 pahare vin rosu, Sare, Piper, Oregano, 1 ardei gras verde, 2 cani de apa, Malai

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucatele de porc

Spalam bine carnea. Lasam sa se scurga bine. Spalam si curatam ardeiul si usturoiul. Le taiem marunt. Punem carnea intr-un lighenut adaugam sare, piper , oregano , usturoi si ardei si amestecam bine. Intr o cratita dubla punem uleiul sa se -ncinga bine. Adaugam carnea si amestecam timp de 10 minute. Stingem cu vin si acoperim. Lasam sa fiarba pana ramane doar cu uleiul.

Mamaliguta

Punem apa cu sare si o mana de malai sa fiarba. Cind clocoteste mai adaugam malai si amestecam , lasam sa fiarba amestecand din cind in cind.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de mamaliga cu bucatele carne porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Peste

Peste "Scandarani"

- Mai intii de toate se pregatesc toate ingredientele, se spala, se curata, se dau prin razatoare,

6 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

6 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • strumfii bucatari

    strumfii bucatari (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2016

    Buna ziua ce anume doriti sa terminati. Punem mamaliga in bol adaugam bucatele de carne si apoi iar mamaliga lasam 10 minute si apoi rasturnam in farfurie

  • Fara foto

    Ioan Bucheru , 12 aprilie 2016

    Si cum termin?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 kg carne de poc bucatele
  • 1 cana ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pahare vin rosu
  • Sare
  • Piper
  • Oregano
  • 1 ardei gras verde
  • 2 cani de apa
  • Malai

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

6 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
strumfii bucatari

strumfii bucatari (Chef de cuisine)

Buna ziua ce anume doriti sa terminati. Punem mamaliga in bol adaugam bucatele de carne si apoi iar mamaliga lasam 10 minute si apoi rasturnam in farfurie

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui pe sare