Se fierb spaghettele al dente in apa cu sare si o lingura de ulei. Se scurg si se trec sub un jet de apa rece.
Calim in margarina incinsa prazul tocat marunt doar cat sa se inmoaie apoi adaugam faina, spanacul bine scurs, galbenusul crud si galbenusul fiert pasat cu furculita.
Punem compozitia in blender si mixam pana rezulta un sos apoi amestecam sosul astfel obtinut cu spaghettele.
Cu ajutorul unuei furculite le modelam in forma de cuiburi. Rosia o coacem in cuptor(eu am avut rosie in suc propriu, nu a fost proaspata) , o taiem feliute mici si garnisim cuiburile.
Mai multe retete minunate gasiti pe blogul Caietul cu retete.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii