Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare.
Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare si se coc la cuptor la 180 grade C, timp de 35-40 de minute, in functie de cat de mari sunt cartofii.
Se taie cubulete mici pieptul de pui, se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata dupa gust.
Se scobesc cartofii pentru a face loc umpluturii, se presara sare si putin ulei si se mai dau la cuptor 10 min. Se pun in cuiburile create bucatele de branza brie si bucatele de piept de pui tras la tigaie.
Se coc cartofii umpluti inca 10 minute pana se topeste branza.
Se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt , iar la servire se pune putina smantana de gatit deasupra .
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii