autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Cupa de zmeura cu ciocolata

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
400g zmeura,50 g zahar pudra,500g branza de vaci,100g iaurt,100g zahar,25g ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se paseaza 300g zmeura cu zaharul pudra;se strecoara.
Se amesteca branza cu iaurtul si se adauga 1/4 din cantitatea de piure de zmeura;se adauga 100g zahar si se amesteca bine.
In 4 pahare se asaza straturi de crema alba si de piure;se dau la frigider 30 minute.Se servesc decorate cu restul de zmeura boabe si ciocolata rasa sau rupta bucati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupa de zmeura cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Bircher Muesli

Bircher Muesli

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute,

0 voturi    1 comentariu
20 min
Spume si creme dulci
Sorbet parfumat de capsuni

Sorbet parfumat de capsuni

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga apoi treptat zaharul pudra si zaharul vanilat,

12 voturi    9 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Bun...

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 400g zmeura,50 g zahar pudra,500g branza de vaci,100g iaurt,100g zahar,25g ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Crystyna

Crystyna (Chef de cuisine)

Bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Supa de visine