autor:

Negrea_Cristina

» » Dulciuri diverse

Cupcakes

Autor: Negrea_Cristina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Negrea_Cristina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 06 martie 2014

Ingrediente
ALUAT CUPCAKES:, 200 gr faina, 150 gr zahar, 150 ml lapte, 4 oua, 200 gr unt topit, 50 gr cacao, 1 pliculet praf de copt, , CREMA:, 120 gr unt, 220 gr zahar pudra, 2 linguri lapte, 1 lingurita de extract de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron punem ouale cu zaharul. Mixam pina ouale se deschid la culoare si isi dubleaza volumul. Adaugam untul topit si laptele dupa care adaugam faina, praful de copt si cacaua. Mixam pina obtinem o pasta fina.

In formele de briose punem cosulete de hartie si umplem cu aluat cam 2/3 din fiecare cosulet. Coacem in cuptorul incins la 180°C aproximativ 25 minute.



Preparare crema:

Cat timp avem briosele in cuptor pregatim crema. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Il frecam cu o lingura de lemn pina devine spumos si apoi incepem sa adaugam treptat zaharul pudra dat printr-o sita fina. Dupa ce am incorporat zaharul adaugam laptele si extractul de vanilie .

Dupa ce s-au racit briosele le decoram cu crema de unt pregatita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cupcakes Cu Champagne Butter Cream

Cupcakes Cu Champagne Butter Cream

Cupcakes: Mixati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema pufoasa. Adaugati extractul de vanilie

2 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Cherry Cupcakes

Cherry Cupcakes

Mixam ouale cu zaharul si cu vanilia. Adaugam uleiul si iaurtul. Cernem faina si o amestecam cu

2 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • ALUAT CUPCAKES:
  • 200 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 150 ml lapte
  • 4 oua
  • 200 gr unt topit
  • 50 gr cacao
  • 1 pliculet praf de copt
  • CREMA:
  • 120 gr unt
  • 220 gr zahar pudra
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita de extract de vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Hatif dulce de curmale, alune si ciocolata