Ingrediente
2 pulpe de curcan aproximativ 1 kg, 3 rosii, 200 ml vin alb sec, 3 cepe rosii, cub Knorr, piper, sare, condimente pentru friptura
Dificultate: Medie | Timp: 2h 15 min
22 voturi
Mod de preparare
Intre timp, se dau rosiile prin razuitoare si ceapa se curata si se taie in patru.
Pulpele se pun la prajit intr-o picatura de ulei si se intorc pe ambele parti pana se rumenesc,dupa care se scot si se aseaza in tava.
Peste ele se va turna sosul de rosii amestecata cu restul de vin si ceapa se desparte in sferturi si se aseaza si se da la cuptor pentr 1h.
Se poate servi cu cus cus. (vezi reteta)
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Carnea de curcan este preferata mea asa ca si aceasta reteta este pe gustul meu. Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
Tare gustos trebuie sa fie...
Vekas (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009
Interesanta reteta!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009
Mmmmmmmm ce apetisant este!!!