autor:

Cristina Omer

» » , Fripturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Curcan la cuptor

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de curcan aproximativ 1 kg, 3 rosii, 200 ml vin alb sec, 3 cepe rosii, cub Knorr, piper, sare, condimente pentru friptura

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

22 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele, separat intr-un castron se pun 100 ml vin cu condimentele si cubul Knorr pana se dilueaza si se toarna peste pulpe si se dau o ora la frigider.

Intre timp, se dau rosiile prin razuitoare si ceapa se curata si se taie in patru.

Pulpele se pun la prajit intr-o picatura de ulei si se intorc pe ambele parti pana se rumenesc,dupa care se scot si se aseaza in tava.

Peste ele se va turna sosul de rosii amestecata cu restul de vin si ceapa se desparte in sferturi si se aseaza si se da la cuptor pentr 1h.

Se poate servi cu cus cus. (vezi reteta)
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar

Se spala si se curata pulpepe sub jet de apa rece. Se pun la foc in apa cu sare impreuna cu morcovii

11 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan la cuptor cu rozmarin si dulceata de ceapa

Pulpa de curcan este pregatita in prealabil cu cateva ore inainte. Eu am pus-o de cu seara. Se toaca

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    tare bun!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Carnea de curcan este preferata mea asa ca si aceasta reteta este pe gustul meu. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Tare gustos trebuie sa fie...

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Interesanta reteta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Mmmmmmmm ce apetisant este!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

22 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan aproximativ 1 kg
  • 3 rosii
  • 200 ml vin alb sec
  • 3 cepe rosii
  • cub Knorr
  • piper
  • sare
  • condimente pentru friptura

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Budinca de orez cu sos Bechamel