Portionam carnea in cuburi potrivite ca marime.
Ardeiul il taiem cubulete iar ceapa si usturoiul le tocam marunt.
Sotam ceapa si ardeiul in ulei pina se sticlesc , adaugam usturoiul si invartim un minut , dupa care mai punem 2 linguri ulei in care vom perpeli bucatile de carne pe toate partile, pina se auresc.
Presaram curry, ghimbir , adaugam supa si saram. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic cam o ora sau pina cand carnea este bine fiarta. Daca e cazul mai adaugam supa.
Intre timp preparam chutney-ul, taind mango in doua si eliminand samburele.Miezul il taiem cuburi , apoi pulpa o detasam de coaja cu ajutorul unui cutit.
Incingem putin uleiul, punem semintele de chimen sa se incinga putin apoi adaugam celelate ingrediente si la sfarsit cubuletele de mango.Amestecam bine si asezonam daca e cazul.
Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa se inmoaie mangoul cam 5-10 minute.La sfarsit adaugam zaharul si lasam sa se raceasca acoperit.
Servim curry de porc cu orez si chutney de mango.
Chutney de mango poate fi tinut la frigider intr-un borcan, 3-4 zile si se poate servi si cu tortilla mexicane facute din porumb.
Pofta mare !
Mai multe poze gasiti la mine pe blog :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/05/curry-de-porc-cu-chutney-de-mango.html
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii