Portionam carnea in cuburi potrivite ca marime.
Ardeiul il taiem cubulete iar ceapa si usturoiul le tocam marunt.
Sotam ceapa si ardeiul in ulei pina se sticlesc , adaugam usturoiul si invartim un minut , dupa care mai punem 2 linguri ulei in care vom perpeli bucatile de carne pe toate partile, pina se auresc.
Presaram curry, ghimbir , adaugam supa si saram. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic cam o ora sau pina cand carnea este bine fiarta. Daca e cazul mai adaugam supa.
Intre timp preparam chutney-ul, taind mango in doua si eliminand samburele.Miezul il taiem cuburi , apoi pulpa o detasam de coaja cu ajutorul unui cutit.
Incingem putin uleiul, punem semintele de chimen sa se incinga putin apoi adaugam celelate ingrediente si la sfarsit cubuletele de mango.Amestecam bine si asezonam daca e cazul.
Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa se inmoaie mangoul cam 5-10 minute.La sfarsit adaugam zaharul si lasam sa se raceasca acoperit.
Servim curry de porc cu orez si chutney de mango.
Chutney de mango poate fi tinut la frigider intr-un borcan, 3-4 zile si se poate servi si cu tortilla mexicane facute din porumb.
Pofta mare !
Mai multe poze gasiti la mine pe blog :
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/05/curry-de-porc-cu-chutney-de-mango.html
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii