autor:

Cristina Omer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cus Cus

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
250 g cus cus, 1 lingura ulei, un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare), 1 rosie, o jumatate de ardei galben, o ceapa, 1 morcov

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare


Se prajeste cus cus-ul in ulei pana devine aramiu.

Separat se fierb 500 ml apa cu cubul Knorr Legume.

Dupa ce s-a prajit cus-cus-ul se pune intr-un castron peste care se toarna apa fiarta si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 10-15 minute.

Se caleste ceapa taiata solzisor peste care se pun rosia,morcovul si ardeiul taiate cubulete mici si se adauga putina apa pentru a se fierbe legumele.

Cand sunt gata se amesteca cu cus cusul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus Cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cus-cus exotic

Cus-cus exotic

Pieptul de pui se spala, se sterge si se asezoneaza cu sare si piper. Incingem, intr-o tigaie, putin

8 voturi    3 comentarii
1h
Salate de legume
Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Pieptul de pui ,se spala foarte bine,se usuca,se taie in doua si se pune la marinat timp de 2 ore

5 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Sanatos si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

  • 250 g cus cus
  • 1 lingura ulei
  • un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare)
  • 1 rosie
  • o jumatate de ardei galben
  • o ceapa
  • 1 morcov

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida cu carne de miel in sos de iaurt Conopida cu carne de miel in sos de iaurt

Pe langa gustul foarte bun pe care il da tuturor mancarurilor cu conopida, aceasta este foarte sanatoasa si are o multime de beneficii

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu gogosari si bacon afumat Cartofi la cuptor cu gogosari si bacon afumat

Spălăm cartofii și îi punem la fiert cu coajă cu tot, în apă cât să fie acoperiți. Îi lăsăm să fiarbă

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de mazare cu oua romanesti