autor:

Cristina Omer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cus Cus

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
250 g cus cus, 1 lingura ulei, un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare), 1 rosie, o jumatate de ardei galben, o ceapa, 1 morcov

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare


Se prajeste cus cus-ul in ulei pana devine aramiu.

Separat se fierb 500 ml apa cu cubul Knorr Legume.

Dupa ce s-a prajit cus-cus-ul se pune intr-un castron peste care se toarna apa fiarta si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 10-15 minute.

Se caleste ceapa taiata solzisor peste care se pun rosia,morcovul si ardeiul taiate cubulete mici si se adauga putina apa pentru a se fierbe legumele.

Cand sunt gata se amesteca cu cus cusul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus Cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Piept de pui cu sos racoritor si cus-cus

Pieptul de pui ,se spala foarte bine,se usuca,se taie in doua si se pune la marinat timp de 2 ore

5 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu carne
Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricasse de pui cu salvie si cus-cus

Fricassee-ul este de fapt o carne prajita ,servita cu un sos alb cu smantana.Se face foarte simplu

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Sanatos si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

  • 250 g cus cus
  • 1 lingura ulei
  • un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare)
  • 1 rosie
  • o jumatate de ardei galben
  • o ceapa
  • 1 morcov

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancare de ciuperci cu galuste de faina