autor:

Cristina Omer

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cus Cus

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 septembrie 2009

Ingrediente
250 g cus cus, 1 lingura ulei, un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare), 1 rosie, o jumatate de ardei galben, o ceapa, 1 morcov

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

22 voturi

Mod de preparare


Se prajeste cus cus-ul in ulei pana devine aramiu.

Separat se fierb 500 ml apa cu cubul Knorr Legume.

Dupa ce s-a prajit cus-cus-ul se pune intr-un castron peste care se toarna apa fiarta si se acopera cu o folie de aluminiu pentru 10-15 minute.

Se caleste ceapa taiata solzisor peste care se pun rosia,morcovul si ardeiul taiate cubulete mici si se adauga putina apa pentru a se fierbe legumele.

Cand sunt gata se amesteca cu cus cusul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus Cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

PASTRAV LA GRATAR CU LEGUME SI CUS-CUS

Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se

6 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Carne de porc si cus-cus

Carne de porc si cus-cus

Eu obisnuiesc de fiecare data cand gatesc carne sa o oparesc. Deci am oparit carnea, am spalat-o

3 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Sanatos si gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

22 voturi

Ingrediente

  • 250 g cus cus
  • 1 lingura ulei
  • un sfert cub Knorr Legume (se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare)
  • 1 rosie
  • o jumatate de ardei galben
  • o ceapa
  • 1 morcov

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici