Cus cus-ul se prepara dupa instructiuni (mai intai se caleste si apoi se fierbe). Dupa ce l-ati pus la fiert, se adauga in apa putin ienibahar si sare. Intre timp, se taie pieptul de pui cubulete si se pun la fiert cu sare. Ceapa, usturoiul si morcovii + radacina de patrunjel se taie marunt marunt si se calesc cu boia si piper. Dupa ce puiul a fiert, se stoarce apa si bucatelele se toarna apoi in tigaie (alaturi de ceapa morcovi etc), unde se mai lasa la calit aprox 5 min. Rosiile tocate sau bulionul (sau pasta de tomate lungita cu apa) se amesteca cu ardeii iuti tocati marunt si se toarna apoi peste compozitia din tigaie. Se mai lasa la foc inca cateva minute, dupa care se adauga condimentele: maghiran, busuioc, patrunjel. Se mai poate adauga sare, dupa gust, iar apoi se amesteca totul cu cus cus-ul deasupra focului. Se serveste cu un pahar de Coca-Cola rece - este combinatie perfecta (ca gust :D). Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii