autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Cus-cus cu rosii si ceapa

Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
4 rosii ,taiate in bucati, 4 bucati de ceapa verde,taiate in bucati, 1 1/2 linguri otet, 1/4 lingurita piper, 3 cani ciorba de legume(reteta de baza) sau Knorr si apa, 2 cani cus-cus (se gasesc in comert), sare dupa gust, 2 linguri busuioc si patrunjel ,tocati

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se combina rosiile si ceapa intr-un vas.Se adauga otetul,piperul,se amesteca si se pune deoparte.

2.Se pune ciorba intr-o cratita si se da la foc potrivit.Se toarna cus-cusul, se acopera si se ia de pe foc.Se lasa sa stea acoperit 5-7 minute,sau pana lichidul este absorbit.

3.Se strecoara cus-cusul.Se pune intr-un vas si se amesteca cu rosiile si ceapa verde,adaugandu-se sare,daca este necesar.Se presara busuioc proaspat si se serveste calda sau de la frigider. Se obtin 4 portii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)

Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)

Vinetele coapte pe plita se curata de coaja si se lasa sa se scurga de apa . Dupa ce s-au racit

15 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Tocana de Legume

Tocana de Legume

Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat

3 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 rosii ,taiate in bucati
  • 4 bucati de ceapa verde,taiate in bucati
  • 1 1/2 linguri otet
  • 1/4 lingurita piper
  • 3 cani ciorba de legume(reteta de baza) sau Knorr si apa
  • 2 cani cus-cus (se gasesc in comert)
  • sare dupa gust
  • 2 linguri busuioc si patrunjel ,tocati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Spanac in sos de bulion