autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Cus-cus cu rosii si ceapa

Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alex1949 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
4 rosii ,taiate in bucati, 4 bucati de ceapa verde,taiate in bucati, 1 1/2 linguri otet, 1/4 lingurita piper, 3 cani ciorba de legume(reteta de baza) sau Knorr si apa, 2 cani cus-cus (se gasesc in comert), sare dupa gust, 2 linguri busuioc si patrunjel ,tocati

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se combina rosiile si ceapa intr-un vas.Se adauga otetul,piperul,se amesteca si se pune deoparte.

2.Se pune ciorba intr-o cratita si se da la foc potrivit.Se toarna cus-cusul, se acopera si se ia de pe foc.Se lasa sa stea acoperit 5-7 minute,sau pana lichidul este absorbit.

3.Se strecoara cus-cusul.Se pune intr-un vas si se amesteca cu rosiile si ceapa verde,adaugandu-se sare,daca este necesar.Se presara busuioc proaspat si se serveste calda sau de la frigider. Se obtin 4 portii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Rulada raw vegana

Rulada raw vegana

Punem in apa curmalele si nucile, in doua castroane separate si le lasam cel putin 2 ore. In vasul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Tocăniță de ciuperci și soia - de post

Se pune soia la fiert conform instrucțiunilor (în apă cu vegeta). Separat, se taie mărunt ceapa,

6 voturi    2 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 rosii ,taiate in bucati
  • 4 bucati de ceapa verde,taiate in bucati
  • 1 1/2 linguri otet
  • 1/4 lingurita piper
  • 3 cani ciorba de legume(reteta de baza) sau Knorr si apa
  • 2 cani cus-cus (se gasesc in comert)
  • sare dupa gust
  • 2 linguri busuioc si patrunjel ,tocati

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu de spanac cu cartofi