Faina se amesteca cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Oul se bate spuma, se amesteca treptat cu uleiul, laptele si apoi mierea. Se bate bine pana se topeste mierea. Se adauga cate 2 linguri de faina si se incorporeaza usor. Punem apoi fructele si omogenizam. Punem compozitia intr-o tava potrivita de chec si dam la cuptor pentru aproximativ 60 de minute, in functie de cuptor. Se lasa focul mic. Se face testul cu scobitoarea si cand e gata se scoate afara. Cand s-a racorit complet se scoate din forma. Este un chec delicious, combinatia aromelor de scortisoara, nucsoara, miere si fructe ii da un gust aparte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii