Toate ingredientele se gasesc in comert gata preparate,unele semipreparate.
Crema daca este la plic,se prepara conform instructiunilor si se da la rece.
Alunele se scutura bine de sare daca au,se zdrobesc cu un facalet.
Bezelele,se iau cate 2-3 in pumn si se sfarama usor.
Zaharul se pune intr-o tigaie,se lasa sa se topeasca,se adauga esenta si cateva linguri de apa si se face un sirop.
Pandispanul se decupeaza in 10 felii rotunde.
Biscuitii se zdrobesc usor cu un facalet.
Preparare:
Pe 10 farfurii de desert se pune cate o picatura,doua de sirop,pe sirop se aseaza felia de pandispan.Este bine sa aveti un inel sa puteti aseza urmatoarele straturi pe pandispan.Daca nu aveti confectionati unul din folie de plastic dur.In continuare se pune sirop pe pandispan.In interiorul inelului se pune in continuare crema de vanilie,peste ea se pun biscuitii zdrobiti.In continuare se pune putina frisca si se scoate inelul.Peste ultimul strat,se pune o cupa de inghetata.Peste inghetata si in jurul preparatului se pune topingul de ciocolata si bezelele zdrobite.
Decorati cu o frunza de menta.
Puteti monta desertul si in cupe,daca nu aveti un inel.Primul strat ilfaceti din pandispanul rupt in bucati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii