Se pun la foc mic 2 cani de lapte si smantana. Amestecand incontinuu, se adauga esenta de vanilie fara a da in fiert.In jumatatea de cana de lapte ramasa se pune gelatina si se amesteca pana se dizolva si se adauga compozitia cu smantana. Se toarna amestecul in sase castronele si se lasa la rece 2-3 ore.
Sos: se bat la mixer zmeura si zaharul. Amestecul se pune la foc mic. Cand a dat in clocot, se mai lasa 5 minute, apoi se da la rece.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii