Desert cu zmeura

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750ml lapte,
  • 2/3 cani smantana lichida,
  • 1/3 cana zahar,
  • 1 lingura esenta vanilie,
  • 11/2 gelatina fara arome,
  • 250g zmeura congelata sau alte fructe,
  • 3/4 cana zahar.

Mod de preparare

Se pun la foc mic 2 cani de lapte si smantana. Amestecand incontinuu, se adauga esenta de vanilie fara a da in fiert.In jumatatea de cana de lapte ramasa se pune gelatina si se amesteca pana se dizolva si se adauga compozitia cu smantana. Se toarna amestecul in sase castronele si se lasa la rece 2-3 ore.

Sos: se bat la mixer zmeura si zaharul. Amestecul se pune la foc mic. Cand a dat in clocot, se mai lasa 5 minute, apoi se da la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise