1. Se bat ouãle si apa cu mixerul.
Se amestecã zahãrul si zahãrul vanilinat si se încorporeazã în spumã amestecând continuu. Se mai bate compozitia aproximativ 2 minute la vitezã mare.
2. Se cerne fãina împreunã cu Gustin, cacao si praful de copt si se amestecã în compozitie la vitezã micã. La sfârsit se încorporeazã si untul, iar compoziåia se toarnã în tava unsã si acoperitã cu hârtie
pentru copt (30x40 cm) care se introduce imediat în cuptorul preîncãlzit.
3. Se scoate prãjitura din tavã si se lasã sã se rãceascã.
4. Se preparã crema conform instrucåiunilor de pe plic; coajã rasã de lãmâie se adaugã în timpul preparãrii.
5. Se taie blatul de 2 ori pe lungime obtinând trei felii de blat a câte 8 cm.
Fiecare felie de blat se unge cu cremã pe o parte, apoi feliile se aseazã una peste cealaltã. Se pãstreazã putinã cremã pentru decorat. Deasupra ultimei felii se
întinde crema rãmasã si se orneazã cu fructe.
.Se serveste rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii