"Dimineata de Noiembrie"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
"Dimineata de Noiembrie"

Ingrediente

  • Ca si ingrediente: legume, multe, de care vreti si de care aveti.
  • In cazul de fata am folosit (toate impartite la doi, deoarece am facut doua portii):
  • 1 rosie maricica
  • 1 mana mazare verde boabe
  • 1 ardei rosu gras
  • vreo 10 ciuperci champignon mai micute
  • praz
  • slanina taiata fasii mici si prajita bine
  • 4 oua
  • 100gr telemea
  • 100gr cascaval
  • sare de mare

Mod de preparare

In primul rand se da la incalzit cuptorul la 250 grade.

In doua boluri din ceramica cu capac, se injumatatesc ingredientele enumerate astfel:

- se curata si se taie bucatele legumele, pastrand cate 2 ciperci intregi pentru fiecare bol, care se vor adauga la sfarsit;

- se adauga sare si unt si se da la cuptor pentru circa 20 de minute;

- se scot bolurile si se adauga slanina prajita, branza faramitata, ciupercile intregi, se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se rade/marunteste cascaval deasupra;

Se mai da la cuptor in jur de 10 minute.

O miunatie!! Am incercat-o si cu conopida si brocoli, doar ca in acest caz am lasat-o mai mult la cuptor pentru a se muia bine legumele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise