Reteta postata pe: 21 iunie 2011
Ingrediente
1 ceapa mare, 2 rosii mari, 200 gr sunca/kaizer, 1 ardei iute (ciuşka), 50 gr cascaval, 6-7 oua (depinde cat de mare este tava), ulei de masline, sare, piper, Muuulta pofta!!
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava. In continuare se spala rosiile si de taie rondele groase de cca. 1 cm si se calesc si ele pe ambele parti cu putina sare si ulei de masline, iar cand sunt bine patrunse se aranjeaza cu grija (ca sa ramana cat de cat intregi cercurile de rosii) peste solzii de ceapa.
In aceeasi tigaie se caleste putin si sunca/kaizer-ul taiata bucatele si se aseaza peste rosii, apoi ardeiul iute se taie rondele micute si se caleste foarte putin, punandu-se apoi peste sunca.
Ouale se sparg cu grija ca sa nu se insire galbenusul. Atatea oua cat trebuie sa acopere suprafata tavii, si se da la cuptor pana se coc ouale.
Se scoate tava si se presara cascavalul si se mai da la cuptor inca cateva minute pana se rumeneste si cascavalul.
Se serveste fierbinte cu rosii proaspete taiate. Are un gust deosebit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dimineata Regala" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasolea muiata se fierbe in apa clocotita cu o ceapa, un morcov, boabe de piper, o foaie de dafin.
Calim
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare.
Se indeparteaza moatele de la teci,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011
Asa dimineata, da!*****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011
Tare bunã!!!
Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011
M-ai facut sa-mi cumpar tastatura noua....! Nu-i nimic, dimineata ma prezint la tine la usa , la o asemenea bunatate....
mirey (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011
Regala....intr-adevar...