Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava. In continuare se spala rosiile si de taie rondele groase de cca. 1 cm si se calesc si ele pe ambele parti cu putina sare si ulei de masline, iar cand sunt bine patrunse se aranjeaza cu grija (ca sa ramana cat de cat intregi cercurile de rosii) peste solzii de ceapa.
In aceeasi tigaie se caleste putin si sunca/kaizer-ul taiata bucatele si se aseaza peste rosii, apoi ardeiul iute se taie rondele micute si se caleste foarte putin, punandu-se apoi peste sunca.
Ouale se sparg cu grija ca sa nu se insire galbenusul. Atatea oua cat trebuie sa acopere suprafata tavii, si se da la cuptor pana se coc ouale.
Se scoate tava si se presara cascavalul si se mai da la cuptor inca cateva minute pana se rumeneste si cascavalul.
Se serveste fierbinte cu rosii proaspete taiate. Are un gust deosebit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii