autor:

Maria Markov

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dimineata Regala

Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Markov (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2011

Ingrediente
1 ceapa mare, 2 rosii mari, 200 gr sunca/kaizer, 1 ardei iute (ciuşka), 50 gr cascaval, 6-7 oua (depinde cat de mare este tava), ulei de masline, sare, piper, Muuulta pofta!!

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava. In continuare se spala rosiile si de taie rondele groase de cca. 1 cm si se calesc si ele pe ambele parti cu putina sare si ulei de masline, iar cand sunt bine patrunse se aranjeaza cu grija (ca sa ramana cat de cat intregi cercurile de rosii) peste solzii de ceapa.
In aceeasi tigaie se caleste putin si sunca/kaizer-ul taiata bucatele si se aseaza peste rosii, apoi ardeiul iute se taie rondele micute si se caleste foarte putin, punandu-se apoi peste sunca.
Ouale se sparg cu grija ca sa nu se insire galbenusul. Atatea oua cat trebuie sa acopere suprafata tavii, si se da la cuptor pana se coc ouale.
Se scoate tava si se presara cascavalul si se mai da la cuptor inca cateva minute pana se rumeneste si cascavalul.
Se serveste fierbinte cu rosii proaspete taiate. Are un gust deosebit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dimineata Regala" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci din Salaj

Tocanita de ciuperci din Salaj

Se taie ciupercile feliute. Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin

22 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Markov

    Maria Markov (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    Multumesc pentru toate aprecierile! Va promit ca nu o sa regretati daca o testati. Si pentru mine a fost prima data cand am facut-o .. cu ce am gasit prin frigider. Sotul meu a fost incantat de gust!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    Ce bogatie de alimente!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    O asemenea bunatate trebuie testata urgent !

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 22 iunie 2011

      Asa dimineata, da!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      Tare bunã!!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      M-ai facut sa-mi cumpar tastatura noua....! Nu-i nimic, dimineata ma prezint la tine la usa , la o asemenea bunatate....

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 21 iunie 2011

      Regala....intr-adevar...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii mari
  • 200 gr sunca/kaizer
  • 1 ardei iute (ciuşka)
  • 50 gr cascaval
  • 6-7 oua (depinde cat de mare este tava)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • Muuulta pofta!!

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Markov
File de peste pane cu legume natur

File de peste pane cu legume natur

Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Maria Markov (Chef de cuisine)

Multumesc pentru toate aprecierile! Va promit ca nu o sa regretati daca o testati. Si pentru mine a fost prima data cand am facut-o .. cu ce am gasit prin frigider. Sotul meu a fost incantat de gust!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
CARTOFI NATUR