autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE -FRUNZE DE TELINA

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 iulie 2009

Ingrediente
frunze de telina, pungi sau cutiute din material plastic

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de telina,leustean, tarhon,patrunjel,marar ,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,condimentele verzi isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.

Se curata crengutele subtiri de telina dupa tulpinile groase ,se spala,se zvanta,apoi se fac buchetele si se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic . Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea supite,creme si ciorbite aromate toata iarna….
Daca ti-a placut reteta noastra "DIN CATEGORIA CONDIMENTE VERZI CONGELATE -FRUNZE DE TELINA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii coapte in propria camara

Rosii coapte in propria camara

Acest mic truc l-am invatat de la maicutele de la Varatec cu ani in urma si astfel consum rosii coapte

7 voturi    7 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai repede si avem tot timpul anului legume

18 voturi    12 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Eu le toc apoi le pun in pungi la congeletor.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Multumesc pentru aprecierile si sfaturile voastre...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      La fel conserv si eu frunzele pt iarna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Sunt foarte aromate frunzele de telina. Eu le pastrez in congelator in cutii de plastic, dar tocate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Indiferent daca sunt in pungute,cutii sau vidate au acelasi gust,culoare si vitamine nealterate...Pupici

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 22 august 2009

      Nici eu nu am aparat si tot in pungute le pun.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Super,asa fac si eu cu tot ceea ce este verde:leustean,patrunjel,marar,frunze de telina,dar eu inca nu am aparat ca al tau,eu le pun pur si simplu in pungute de plastic,bineinteles dupa ce le spal bine si le-am si zvantat bine, le strang bine in pungute si le bag la congelator.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • frunze de telina
  • pungi sau cutiute din material plastic

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de sfecla pentru iarna