Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare.
Se aleg caise si piersici coapte,tari ,sanatoase,se spala sub jet de apa rece , se lasa la zvantat,apoi se scot samburii. Caisele si piersicile sunt ceva mai pretentioase,incep sa-si schimbe imediat culoarea din momentul desfacerii in jumatate si indepartarii samburilor. Eu stropesc cu putina zeama de lamaie amestecata cu zahar jumatatile sau sferturile de caise si piersici inainte de ambalare...Mama in schimb le introduce doar cateva secunde in apa fiarta pentru a li se inmuia putin \"textura \",apoi le lasa sa se raceasca si le ambaleaza in pungulite. In ambele cazuri caisele si piersicile se pastreaza bine si putem prepara tarte, prajituri, compoturi,spume,creme delicioase...
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii