DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE CRUDE - ROSII

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE  CRUDE - ROSII

Ingrediente

  • Ex. 3 kg rosii
  • pungi sau cutii din material plastic

Mod de preparare

Pentru congelare se aleg rosii coapte si tari.

Rosiile se spala,se taie pe jumatate sau in sferturi in functie de marime si se va scoate asa zisul cotor verzui , care este amar si toxic.Apoi,rosiile se vor ambala in pungulite care se leaga bine sau se videaza sau chiar in cutii din material plastic.

Se vor folosi la prepararea supelor, ciorbelor, tocanite, sarmale etc.Se pastreaza foarte bine,iar pielitele se vor inlatura foarte usor in momentul in care se vor decongela.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta