Pentru congelare se aleg rosii coapte si tari.
Rosiile se spala,se taie pe jumatate sau in sferturi in functie de marime si se va scoate asa zisul cotor verzui , care este amar si toxic.Apoi,rosiile se vor ambala in pungulite care se leaga bine sau se videaza sau chiar in cutii din material plastic.
Se vor folosi la prepararea supelor, ciorbelor, tocanite, sarmale etc.Se pastreaza foarte bine,iar pielitele se vor inlatura foarte usor in momentul in care se vor decongela.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii