DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - FASOLE VERDE PASTAI

Ingrediente

  • Ex. 2 kg fasole pastai fideluta sau lata proaspata de culoare verde,galbena sau verde cu dungi rosietice .
  • Pungi sau cutii din material plastic
  • Fasolea verde se poate congela oparita sau nu.In ambele situatii este foarte gustoasa.Depinde de timpul pe care il aveti la dispozitie.

Mod de preparare

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.

Putem congela fasole verde , mazare,frunze de vita de vie, conopida, broccoli, bame, spanac, loboda, stevie, porumb...

Pastaile se curata,se spala ,se lasa sa se scurga si se oparesc putin in apa fiarta .Se scot in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine. Se pot fierbe cateva minutele si la aburi.

Fasolica verde se va ambala rupta in bucati sau intreaga in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data.

Daca doriti sa congelati pastaile in stare cruda, neoparite,acestea se curata, se spala ,se scurg si se zvanta bine si se ambaleaza in pungi sau cutiute din material plastic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta